UITGELICHT

Dankdag 7 november 2018

do 15 november - De scholen van De Drieslag hebben voedselpakketten ingezameld voor de voedselbank. Deze zi...

Lees meer »

DIVERSE INVALKRACHTEN

do 8 maart - www.dedrieslag.nl/media/bestanden/Avertentie2018maartinvalkrachten.pdf...

Lees meer »

LINKS

 

Wij bouwen een school in Zuid-Soedan:

www.wijbouweneenschool.nl


Hervormde Gemeente Barneveld:

www.hervormdbarneveld.nl 


Christelijke Kindcentra De Drieslag: www.kindcentradedrieslag.nl


Samenwerkingsverbanden: www.zeeluwe.nl
www.swvrijnengeldersevallei.nl

Onderwijs

Als scholen van De Drieslag willen we een geïntegreerde leerlijn aanbieden van 0-12 jaar. Dit doen we door onderwijs en kinderopvang binnen onze scholen te combineren. Elke school heeft zijn eigen kleur en cultuur, waarbij we op bestuurlijk niveau onze kennis, ervaring en faciliteiten bundelen.
 
Het aanbod voor kinderen van 0-12 jaar biedt zowel kinderen als ouders voordeel: kinderen kunnen zich ontwikkelen binnen één pedagogische infrastructuur met een doorgaande lijn, terwijl ouders gemak ervaren omdat de voorzieningen bij elkaar gehuisvest zijn en de openings- en sluitingstijden op elkaar aansluiten.
 
Dat uw kind zich helemaal thuis voelt, is ons belangrijkste streven. Daarnaast is al ons doen en laten er op gericht om de groei en ontwikkeling van uw kind in goede banen te leiden. Uiteraard werken we steeds volgens de meest actuele onderwijskundige normen en zorgen we ervoor dat onze accommodaties optimaal zijn ingericht.

De Drieslag is kindgericht. Dat betekent dat we altijd rekening houden met wensen van kinderen en ouders. Dat heldere communicatie daarbij van wezenlijk belang is, zijn we ons terdege van bewust.

In ons pedagogisch beleid staan vier kernwaarden centraal: respect, ruimte, veiligheid & geborgenheid. Ons beleidsplan is dynamisch. Telkens weer kijken we met elkaar en met u naar de manier waarop we werken en blijven daarin optimaal flexibel.
 
 

 

U bevindt zich hier: Scholen » Onderwijs

CONTACT

Stichting Hervormde Scholen De Drieslag
Lange Voren 88, 3773 AS Barneveld

Tel: 0342 478243
E-mail