De school

De hervormde basisschool Prinses Beatrix is een kleinschalige school in De Glind waar uitdagend onderwijs gegeven wordt. Onlangs hebben wij met een enthousiast en hardwerkend team ons onderwijsconcept vernieuwd tot een vorm van unitonderwijs en ons gebouw hierop aangepast. Onze ambitie is het bieden van een school waar kinderen zich geliefd weten, waar ze mogen zijn wie ze zijn en waar respectvol met elkaar wordt omgegaan. Onze school wil kinderen in staat stellen om hun bijzondere, individuele talenten tot bloei te laten komen. Steeds vanuit het besef dat ieder kind uniek is door de gaven die het van God heeft ontvangen. Dat betekent dat wij naast de cognitieve ontwikkeling aandacht besteden aan de creatieve, motorische en muzische vorming. Daarnaast is vooral ook de goede ontwikkeling van sociale vaardigheden – een sociaal en betrokken mens zijn in deze wereld – een belangrijk doel. Onze leerlingen optimaal voorbereiden op hun plek in de maatschappij, daar gaan wij voor!Sinds 1 januari vormen Stichting Hervormde scholen Ede en Stichting Hervormde Scholen De Drieslag één nieuwe bestuurlijke organisatie die doorgaat onder de naam De Drieslag. De Beatrixschool is sindsdien één van de elf scholen van deze stichting. Geloofwaardig, betrokken en duurzaam zijn de kernwoorden van de stichting welke school, ouders en kerk verbindt.

 

Functieomschrijving

Voor hervormde basisschool Prinses Beatrix zoeken wij een:

Startend directeur 0,4 – 0,5 fte (aan te vullen tot 1,0 fte met lesgevende taken)
‘Een sociaal en besluitvaardig leider’

Profiel
Onze nieuwe directeur gaat met ons als team aan de slag met de bestendiging en borging van ons nieuw neergezette onderwijsconcept. Je neemt het team mee in jouw enthousiasme om als school naar buiten te treden, ons goed in de markt te zetten en de groei van de school zowel inhoudelijk als op leerlingaantal te stimuleren. Je onderzoekt proactief hoe samenwerkingen met externen hieraan een bijdrage kunnen leveren en hebt ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Functie eisen

Jij als onze nieuwe directeur:

 • bent communicatief sterk en gericht op verbinden zowel binnen als buiten de school;
 • bent het gezicht van onze school en vanuit daar goed benaderbaar;
 • signaleert kansen en mogelijkheden, je bent ondernemend;
 • bent een organisatorisch talent, flexibel en innovatief;
 • hebt ervaring in het onderwijs en een lesbevoegdheid;
 • bent in woord en daad christen en actief betrokken bij een christelijke gemeente.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • een nieuw en fris onderwijsconcept;
 • betrokken ouders, leuke leerlingen en een ambitieus team;
 • een professionele werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden;
 • uitstekende samenwerking met de andere directeuren in het directeurenoverleg;
 • een stichting met een duidelijke Bijbelgetrouwe identiteit;
 • salariëring volgens cao po in schaal D12.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Contact informatie

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Kijk voor meer informatie op www.hetonderwijsbureau.nl/vacatures. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je vragen, bel dan vrijblijvend met Kim van Aalten (adviseur werving) op 06-40051829. Reageren is mogelijk t/m 21 september 2020, we ontvangen je sollicitatie graag via de site van het onderwijsbureau. Onder onze vacature vind je de button ‘direct solliciteren’. De eerste gesprekken zijn gepland in week 40, vervolggesprekken in week 41 en evt. 42.